certificaten

Brandhof De Meern heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij aangesloten bij brancheorganisaties die innovativiteit stimuleren en net als wij milieuvriendelijk werken. Onze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veilig voor u en goed voor onze omgeving.

Opleidingen

Brandhof De Meern is lid van het Register van Erkende Leerbedrijven en zo laten wij zien dat we het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. De groeiende technologie stelt steeds nieuwe eisen aan vakmensen en de ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen.

 

KOMO-keur

Het machinaal timmerwerk wordt gemaakt onder KOMO-keur. Dit keurmerk geeft een basiskwaliteit aan het timmerwerk en wordt regelmatig gecontroleerd door controleurs van het SKH, Stichting Keurmerk Hout.

 

Ter attentie van het Politiekeurmerk zijn we gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2.

 

SGT-garantie

Het geveltimmerwerk wordt geleverd met SGT-garantie. Deze 10-jarige verzekerde garantie wordt gegeven op producten die gemaakt zijn volgens de detailleringen van de KVT ’95.

 

FSC®

Duurzaam geproduceerd hout is in het belang van ons allen, daarom onderschrijven wij de activiteiten van de Forest Stewardship Council (FSC) en zijn gecertificeerd om deze producten te gebruiken in ons timmerwerk.

 

Ook in de interieurbouw zijn er al veel dragermaterialen te verkrijgen met een FSC® keurmerk, bijvoorbeeld mdf, gemelamineerd spaanplaat en diverse soorten multiplex.

 

PEFC keurmerk

PEFC is wereldwijd het grootste keurmerk voor duurzaam hout en papier. Het doel van PEFC is duurzaam bosbeheer te bevorderen om zo het aandeel hout en papier uit goed beheerde bossen te vergroten.

 

STIP

Alle hout afkomstig uit duurzaam / verantwoord beheerd bos. Geen enkel ander keurmerk garandeert wat STIP garandeert: een STIP-bedrijf koopt uitsluitend hout in uit duurzaam / verantwoord beheerde bossen en verkoopt dus uitsluitend duurzaam en verantwoord hout.

 

Hout 100%

Duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en zekerheid zijn de kernwaarden van HOUT100%. Wij willen de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland zijn. En zorgen voor zekerheid van perfect houtwerk van architect tot consument. Van ontwerpen tot wonen. Van deuren, ramen en kozijnen tot gevelelementen.

 

NBvT

De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) is een branchevereniging die het topsegment van de Nederlandse timmerindustrie vertegenwoordigt. De NBvT behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van de circa 200 leden in technisch, juridisch en commerciële zin. De branchevereniging levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en stimulatie van het bouwen in- en met hout, stimuleert innovaties en werkt mee aan regelgeving met als doel integrale kwaliteitsverbetering.

 

Door te kiezen voor een product, vervaardigd door één van de leden van de NBvT, kiest u automatisch voor een kwalitatief hoogwaardig houten product.

CONTACT

 

Damzigt 38

3454 PS De Meern

 

T 030 666 40 41

F 030 666 54 05

info@brandhofdemeern.nl

 

KvK: 56279450 | BTW: NL852054749B01