OVER ONS

Brandhof De Meern is een toonaangevende familieonderneming gevestigd in het Groene Hart. Met ruim 65 jaar ervaring in de timmer- en interieurbouw, hebben wij een passie voor kwaliteit en duurzaamheid opgebouwd.

Deze waardes vormen onze visie en bieden een stevige basis om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten in het midden- en hoog segment. Onze service heeft alles te maken met mensen verblijden, door intensief samen te werken met onze klanten. Met onze persoonlijke aanpak behalen wij optimaal resultaat. Hiermee maken we het verschil.

 

Het beste van twee werelden

Brandhof De Meern is sterk in verschillende branches: ramen - en kozijnenfabricage, interieurbouw, maatwerkproductie, en montagewerkzaamheden. De verschillende divisies vullen elkaar perfect aan. Brandhof De Meern is innovatief, flexibel en houdt van een snelle en eerlijke aanpak. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Of het nu gaat om het snel oplossen van brand- of inbraakschade, renovatie, restauratie of nieuwbouw, wij leveren hoogstaand maatwerk.

 

Waarom wij van hout houden:

‘Wij nemen onze klanten graag mee op reis in het bouwproces’

-
Ton & Colinda Leliveld

 

CONTACT

 

Damzigt 38

3454 PS De Meern

 

T 030 666 40 41

F 030 666 54 05

info@brandhofdemeern.nl

 

KvK: 56279450 | BTW: NL852054749B01