“Een persoonlijke benadering maakt het verschil!”

Bij Brandhof De Meern werken we iedere dag volgens onze maatwerkbenadering. Dit betekent: persoonlijk contact, met u meedenken en heldere verwachtingen scheppen.

Wij trekken samen met u op in het project en ontzorgen u zoveel mogelijk. Zo bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit. Daarmee is Brandhof De Meern de juiste partner voor u!

Brandhof De Meern is een familiebedrijf, gevestigd in het Groene Hart. Met ruim 75 jaar vakmanschap binnen de timmerbranche, onze passie voor het vak, oog voor kwaliteit én duurzaamheid durven we onszelf inmiddels toonaangevend te noemen.

De waarden kwaliteit en duurzaamheid vormen onze basis. We zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten binnen het midden- en hoge segment. We geloven in een persoonlijke benadering. Centraal voor ons staat: Wat is voor u belangrijk? We denken met u mee en brengen nieuwe trends en ontwikkelingen onder uw aandacht. Daarbij zorgen we voor de beste kwaliteit en werken we zo duurzaam mogelijk.

Werken voor de generaties na ons
Bij Brandhof De Meern staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij willen de wereld een stukje mooier maken en met die gedachte gaan we dagelijks in volle energie aan de slag. Niet alleen met ons vakmanschap, maar ook denkend aan de toekomst van onze aarde. We werken uitsluitend met duurzame en gecertificeerde materialen, zijn continu bezig met het verduurzamen van ons wagenpark en proberen onze timmerfabriek zoveel mogelijk zelfvoorzienend te maken. Zo dragen we ons steentje bij.

Sterk in timmerwerk
Brandhof De Meern is sterk in verschillende segmenten: ramen – en kozijnenfabricage, maatwerkproductie, inmeetservice en montagewerkzaamheden.

Wij zijn innovatief, flexibel en staan voor een snelle en eerlijke aanpak. Onze vakmensen, het hart van ons bedrijf, snappen dat als geen ander. Of het nu gaat om het snel oplossen van brand- of inbraakschade, renovatie, restauratie of nieuwbouw, wij leveren altijd en overal kwaliteit.